I likhet med mange andre ble jeg en overløper og flyktet fra problemene til en skyfri himmel i Sverige. Greit nok at bloggen der er slik vi hadde på VGB for noen år siden eller noe slikt, men systemet funker. Designet er kanskje ikke det mest spenstige, men om man betaler litt mer har man mulighet til å oppgradere bloggen sin om man er ute etter litt fashion og style i hverdagen. Uansett: Det var ikke det jeg hadde tenkt å skrive om nå.

Her har vi innvadert Aftonbladets blogg i hopetall og norske innlegg pøses ut som hakka møkk. Og hva gjør svenskene? Jo, de ønsker oss velkommen! Legger igjen hyggelige meldinger, skriver velkomst-innlegg og er alldeles strålende. Hadde dette skjedd på VGB? Nei, det tror jeg faktisk ikke. VGB fremstår som et meget lukket samfunn med mye kameraderi og liten plass for nye mennesker, nye impluser og nye idèer. Hva hadde skjedd om svenskene hadde inntatt vår litte sfære? Jo, da hadde vi nok ropt på mod og bedt noen om å stoppe det umiddelbart.

Så kanskje vi skal begynne å se til Sverige og slutte å være så lukket her inne. Bli mer åpne og ikke fremstå som en klikk-gjeng slik vi ofte gjør.

Bare en tanke…..;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende