Kjære Teknisk Support

I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Ektemann 1.0 og merket at det nye programmet straks begynte å legge opp til nye prosesser, og det tok en masse tid og brukte en masse ressurser. Dette stod det ikke noe om i produkt-spesifikasjonen for programmet. Etter kjøpet installerte Ektemann 1.0 seg selv i alle andre programmer og dukker opp så snart jeg starter PC’en, og det overvåker alle mine aktiviteter. Gamle programmer som Sminkefest 10.3, Sladder 2.5 og Kjekkaser 5.0 virker ikke mer, men får tvert imot systemet til å gå ned, når jeg åpner dem. Det er mulig å holde Ektemann 1.0 i bakgrunnen mens jeg prøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Ektemann 1.0. Kan dere hjelpe meg?
På forhånd takk.

mvh. Forvirret og Frustrert

—————————–

Svar fra IT support:

Kjære FF

Problemet ditt er veldig vanlig og mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse. Det er mange kvinner som oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Ektemann 1.0 fordi de tror at Ektemann 1.0 hovedsakelig er et nytte- og underholdningsprogram.

Der tar de fleste feil.!!! Ektemann 1.0 er et styresystem som er designet for å styre alt. Det er umulig å fjerne Ektemann 1.0 for å gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert. Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0 eller Ektemann 2.0, men de endte med å få flere problemer enn de hadde med Ektemann 1..0.
Vi anbefaler at du beholder Ektemann 1.0 og får det beste ut av situasjonen. Du kan evt. lese hele kapittel 6 i manualen “Alminnelige programfeil”. Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle “Alminnelige programfeil”, uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er straks å skrive:

\UNNSKYLD før problemløsning. I alle tilfeller må du unngå å bruke Escape-tasten, for du vil allikevel være nødt til å bruke kommandoen:
\UNNSKYLD, for at styresystemet skal gå tilbake til normal. Ektemann 1.0 er et flott program som vil gi deg livsglede og interessante stunder, men det krever en høy grad av vedlikehold. Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen. Vi anbefaler Øl 2.1, Fotball 5.0 eller i ekstreme tilfeller softwarepakken Storskjerm 2002. Men du må under ingen omstendigheter installere Kjekkas i Bar Overkropp 3.3. Dette Programmet støttes ikke av Ektemann 1.0 og vil sannsynligvis få PC’en din til å bli helt død.

Med vennlig hilsen Teknisk Support

(lånt fra nettet, ukjent skribent, noen endringer er gjort av Sara)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende